Webhosting

Webhosting

Bij ons huurt u schijfruimte op internet om uw website te publiceren (webhosting). U krijgt uw eigen domeinnaam met bijbehorende e-mailadressen ( uwkeuze@uwdomein.nl). 

Bereikbaar en snel
Wij zorgen voor een snelle en altijd bereikbare website. U profiteert van de nieuwste hostingtechnieken, zoals ASP.net, PHP en een MySQL of Microsoft SQL database. Ook helpen wij u met het beheren van uw website. Bijvoorbeeld via handleidingen, gratis scripts en webpromotie. Samen met ons zet u gemakkelijk uw eigen website online of wij verzorgen het ontwerp en installatie voor u.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid
Wij staan voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Meerdere locaties en verbindingen en dubbel uitgevoerde systemen zorgen dat uw website altijd online is. We leveren dus een compleet pakket met vele extra’s. U gaat meteen professioneel aan de slag met uw eigen website.

Domeinregistratie

Een domein registreren is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en de domeinregistratie duurt slechts twee minuten. Wij kunnen alle nationale en internationale domeinen vastleggen.

Denk goed na over uw domeinregistratie
Wilt u als bedrijf een website publiceren? Denk dan eerst goed na over het domein. Deze moet herkenbaar zijn en in verband staan met uw bedrijfsnaam, product of branche. Ook steeds meer particulieren registreren een eigen domeinnaam. Bijvoorbeeld een internetadres dat iets zegt over familie, hobby of sport.